info@gabrieldent.hu | +36-20-257-1208 | +36-20-973-7107

A GábrielDent mert...

Miért pont a GábrielDent fogorvosi rendelő?

Sokakban felmerülhet a fenti kérdés, hisz mi történt, na bumm még egy fogorvosi rendelő....  Erre próbálunk választ adni, mellőzve minden öntömjénezést, hivatkozva a nálunk látogatást tett páciensek mondataira. Köszönjük dicsérő szavaik,

GábrielDent mert….
- egy arkangyal védőszárnyi alatt érezheti magát.
- az általunk alkalmazott eszközök, gépek és berendezések a világ vezető egészségügyi gyártói által előállított, kiváló minőségű, megbízható termékek. Ezek biztosítják az ellátás magas színvonalát és azt , hogy ezeket a megkívánt magas szinten tudjuk elvégezni és garantálni.
- a rendelőt úgy alakítottuk ki, hogy ne csak az itt dolgozók, de a pácienseink is jól érezhessék magukat, klimatizált feszültségoldó légkört teremtettünk és gondoltunk mozgásukban korlátozott embertársainkra: tágas váró, rendelő, számukra kialakított mellékhelység és a berendezési tárgyak, gépek is lehetővé teszi számukra a kerekes székkel való megközelítést.
- az ellátó személyzet kellő alázattal, tisztelettel és empátiával fordulnak pácienseinkhez, mert tudják, hogy minden foggyökér végén egy ember lóg.
- munkatársaink folyamatosan fejlesztik szakmai tudásukat, továbbképzéseken vesznek részt, hogy naprakészek legyenek a szakma újdonságaiból, egy minél magasabb szintű ellátás érdekében.

De a puding próbája az evés, látogasson el hozzánk mihamarabb és győződjön meg róla személyesen. Szeretettel várjuk.

Információk

Címünk:

2800 Tatabánya, Turul út 1 ( térkép )

Bejelentkezés:

Tájékoztatjuk pácienseinket, hogy rendeléseinkre minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges:

Felnőtt és gyerek ellátás:

+36202571208

Szájsebészet:

+36707400700