info@gabrieldent.hu | +36-20-257-1208 | +36-20-973-7107

Implantátumos fogpótlás

Alsó örlőfogak pótlása

Páciensünk alsó örlő fogait kivehető, fémvázas fogpótlással  kezelték. Ám ezt a pótlást a páciens nem tudta megszokni annak mozgékonysága miatt. Ezért implantátumok segítségével oldottuk meg a kétoldali sorvégi foghiányt.

Mindkét oldalra 3-3 darab církónium fejjel rendelkező Champions Implantátumot ültettünk be, a két kisörlő és az első nagyörlő pótlására, melyeket azonnal terheltünk.

implant7Fényképgaléria megtekintése

A beültetés napján készült felvételen jól látszik, mennyire minimálisan invazív a módszer: nincs szükség műtétre, az implantátumokat a nyálkahártyán képzett kis lyukon keresztűl csavarozztuk az állcsontba. Nincs varrat, nincs duzzanat, az implantátumok mindegyike priméren stabil, azonnal terhelhető.

 

implant6_sAz így pótolt fogra fémkerámia fogakat terveztünk. A módszer nagyban leegyszerűsíti a fogtechnikai munkafázisokatis: a szájról vett lenyomat alapján, a fogtechnikai laborban, a hagyományos módon mintát készítenek. Nincs szükség lenyomati fejekre, technikai felépítményre.

implant5_s

 

A minta segítségével elkészül a fogpótlás fém szerkezete.

 

implant4_s

 

Mindkét fémvázat a szájban is ellenőriztük.

 

implant3_s

 

A fémvázak kerámia -porcelán- borítás kaptak.

implant2Fényképgaléria megtekintése

Páciensünk a beültetéstől számított hét napon belül immár rögzített fogpótlásaival a szájában, örülve új fogainak, megelégedetten távozott.Távlati tervekben szerepel frontfogak esztétikusabbá tétele.

implant1_s

 

Készítette Dr.Vajda János és Kotrik Zoltán fogtechnikus mester

 

További cikkek a kategóriában

Információk

Címünk:

2800 Tatabánya, Turul út 1 ( térkép )

Bejelentkezés:

Tájékoztatjuk pácienseinket, hogy rendeléseinkre minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges:

Felnőtt és gyerek ellátás:

+36202571208

Szájsebészet:

+36707400700